Expo Rent zomert!

Expo Rent heeft de voorbije twintig jaar een grote expertise opgebouwd met het inrichten van de meest uiteenlopende projecten: bedrijfsevenementen, productvoorstellingen, personeelsfeesten, muziekfestivals, sportmanifestaties en zoveel meer. Door het uitgebreide en steeds groeiende meubelgamma van meer dan 1200 produkten, leverbaar in grote aantallen, profileert Expo Rent zich als een uitstekende partner voor organisatoren om hun evenement een mooie uitstraling en die extra sfeer te geven. Eens te meer was Expo Rent aanwezig op heel wat activiteiten in de zomer van 2013!

Hierbij vindt u een greep uit onze projecten van de voorbije zomerperiode!

Veel leesplezier...

Expo Rent Team

Expo Rent | Een greep uit onze zomerprojecten

Tomorrow Land, Werchter Boutique, Rock Werchter, Werchter Classic, Roger Waters, Robbie Williams, Lokerse Feesten, Antilliaanse Feesten, Rimpel Rock, Pukkelpop, EK Hockey, Ghelamco Stadion,  Waregem Koerse en nog vele andere organisatoren kozen in de zomer van 2013 voor Expo Rent.

We lichten enkele projecten graag voor U uit:

13 07 2013 | Werchter Classic

Samen met Zanzibar en Live Nation mochten we een frisse uitstraling geven aan de VIP-zone.  Het werd samengevat in een zomers gevoel door de combinatie van turquoise en gouden tinten. In de Partnerlounge werd de sfeer van een sterrenrestaurant weergegeven met bruine en oranje tonen en genoten 200 genodigden van de verfijnde keuken van Nuance te Duffel.

Werchter ClassicWerchter Classic

02-08 08 2013 | Lokerse Feesten

Klein en fijn maar in de VIP van de Lokerse Feesten werden gasten verwend in een aangenaam kader. 11 avonden lang werden 120 genodigden in de watten gelegd en daarna getrakteerd op één van de schitterende geprogrammeerde concerten die de Feesten te bieden hadden . De sterke combinatie van rood, zwart en wit zorgden voor meer dan goedkeurende blikken van de aanwezigen.

Lokerse Feesten 2013Lokerse Feesten 2013

04 08 2013 | Robbie Williams

450 gasten werden voor het eerst ontvangen in de VIP-ruimte van de gloednieuwe evenementenhal Paleis 12 op de Brussels Expo site. Voor de inrichting van deze nieuwe ruimte respecteerden we de opmaak van de inkomkaarten van de topact met name blauwe en fuchsia tinten. De weergoden in de zomer van 2013 stonden aan onze kant waardoor de genodigden ook uitgebreid konden genieten van het mooie terras. Voor velen was dit meer dan een geslaagde avond!

Robbie WilliamsRobbie Williams

09-10 08 2013 | Antilliaanse Feesten

Voor exotische muziek en dans moest men deze zomer in Hoogstraeten zijn voor de Antilliaanse Feesten! Met deze ambiance in schitterende temperaturen kon men alleen maar glimlachen. Warme zomerse kleuren hadden de bovenhand en de VIP straalde een gezellige warme sfeer uit.

Antilliaanse Feesten

Augustus 2013 | Ghelamco Arena

De Ghelamco Arena is de nieuwe voetbaltempel van de Belgische voetbalclub KAA Gent. Het stadion werd op 17 juli 2013 geopend met een wedstrijd tegen het Duitse VFB Stuttgart. Meer dan 19.000 aanwezigen waren getuigen van een mooie overwinning alsook van een spetterende show van 2 many DJ's. Expo Rent is de vaste partner voor de inrichting van de publieke zones en de onthaalzone van de VIP-genodigden. Geniet hier na van deze onvergetelijke avond!

Ghelamco ArenaGhelamco Arena

27 08 2013 | Waregem Koerse

Eén van de belangrijkste sportieve happenings dat elk jaar doorgaat op de dinsdag na het laatste weekend van augustus, in de Gaverbeek-hippodroom in het centrum van de stad Waregem. Op deze dag zijn er ongeveer 40.000 toeschouwers aanwezig. Expo Rent nam graag de uitdaging aan voor de inrichting van 6000m² tenten.

Waregem KoerseWaregem Koerse

Expo Rent | Hospitality

Expo Rent nodigt elk jaar zijn klanten uit op meerdere evenementen waar het als bedrijf de inrichting verzorgt. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, neem dan hier een kijkje, schrijf u in en we contacteren u van zodra u weerhouden bent.

Hospitality

Expo Rent | Contact

Dijkstraat 1a - 2630 Aartselaar
T: +32 (0)3 457 01 23 - F: +32 (0)3 457 27 07
mail@exporent.be - www.exporent.be     

Facebook Volg ons!

Download hier onze Catalogi