Najaar 2013 met Expo Rent!

Expo Rent heeft de voorbije twintig jaar een grote expertise opgebouwd met het inrichten van de meest uiteenlopende projecten: bedrijfsevenementen, productvoorstellingen, personeelsfeesten, muziekfestivals, sportmanifestaties en zoveel meer. Door het uitgebreide en steeds groeiende meubelgamma van meer dan 1200 produkten, leverbaar in grote aantallen, profileert Expo Rent zich als een uitstekende partner voor organisatoren om hun evenement een mooie uitstraling en die extra sfeer te geven. Eens te meer was Expo Rent aanwezig op heel wat activiteiten in het najaar van 2013!

Hierbij vindt u een greep uit onze projecten van de voorbije herfstmaanden!

Wij willen u alvast een schitterend 2014 toewensen!

Veel leesplezier...

Expo Rent Team

Expo Rent | Een greep uit onze najaarsprojecten!

Jumping Maastricht, Eudevdays, Lounge 33 Ghelamco Arena, Zot van K - 20 jaar Kinepolis, UCI Worldcup Cyclocross Koksijde, Gucci Paris Masters, Forum for the Future en nog vele andere organisatoren kozen in het najaar van 2013 voor Expo Rent.

We lichten enkele projecten graag voor U uit:

18 10 2013 | Zot van K - 20 jaar Kinepolis

Op 18 oktober werd Kinepolis omgetoverd tot een feestelijk platform, een echt K-nalfeest! 20 Jaar Kinepolis Antwerpen, dat betekent een waaier aan (Vlaamse) films in een gebouw dat zich sinds 1993 tot één van grootste bioscoopcomplexen mag rekenen. De Hollywoodzaal werd omgetoverd tot een gezellige ruimte waar de gasten verwend werden met een smaakvolle cateringformule en in een moderne loungezone. (www.kinepolis.be)

Zot van KZot van K

23 11 2013 | UCI Worldcup Cyclocross te Koksijde

De eerste Belgische manche van de UCI WERELDBEKER werd op zaterdag 23 november 2013 in Koksijde verreden. Ieder jaar zijn de Wereldbekerwedstrijden een voltreffer, met heel wat media-aandacht. Niks dan tevreden renners, sponsors en publiek. Het unieke aan deze wedstrijden is de perfecte mix van topsport, business en ambiance. Een combinatie van hoge en lage tafels, stoelen en barkrukken gaven een feestelijke dimensie aan de Viptent. Deze werd opgevuld door 400 gasten die gastronomisch verwend werden (www.veloclubkoksijde.be)

Cyclocross KoksijdeCyclocross Koksijde

26-27 11 2013 | EUDEVDAYS 2013

Van 26 tem 27 november vonden The European Development Days plaats in Tour & Taxis. Dé gelegenheid om de stem van Europa te horen waarbij gedebatteerd werd over belangrijke doelen in verband met de ontwikkelingsstrategie nà 2015. De werktitel van het forum was ‘A decent life for all by 2030 – Building a consensus for a new development agenda’

Expo Rent zorgde voor de vloerbedekking in tegels van 1m op 1m en voor de inrichting van alle conferencezones, loungezones, catering en registration area. Een mooi project waarbij we in samenwerking met de architecte van de organisatie tot een mooi geheel kwamen (www.eudevdays.eu)

EUDEVDAYS

29 11 - 01 12 2013 | Jumping Maastricht

Van 29 november tot en met 1 december 2013 stond het MECC in Maastricht na twee jaar van afwezigheid, weer helemaal in het teken van de paardensport. Drie dagen topsport werd afgewisseld met Limburgse gezelligheid. Het koffieplein, de publiekscatering en de viplounge werden ondergedompeld in warme bruine en beige tinten (www.jumpingindoormaastricht.com)

Jumping MaastrichtJumping Maastricht

05 12 2013 | Forum for the Future 2013

Forum for the future is het grootste evenement in de geschiedenis van de economische beroepen. Het congres heeft de ambitie om meer dan 4000 professionals uit de sector van de economische beroepen te verzamelen: interne en externe accountants, erkende boekhouders, erkende boekhouders-fiscalisten, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren en elkeen die actief is in de boekhouding, fiscaliteit, audit en financiën .

De standen, de cateringpunten, perszone en lounge werden ingericht met de kleuren van het Forum, grasgroen, turquoise en wit. Alle sheds werden voorzien van blauwe en zwarte tegels van 1x1 (www.forumforthefuture.be)

Forum 4 the futureForum 4 the future

05-08 12 2013 | Gucci Paris Masters

Van 5 tot en met 8 december vond de Indoor Grand Slam Masters tour plaats. De Gucci Paris Masters zijn 4 niet te missen dagen van glamour en show-jumping op wereldniveau.

De elegante Prestige Village, een exclusieve shopping ervaring en het kinderdorp, waar de jongeren paardensport gerelateerde activiteiten kunnen beleven, maken van de Gucci Paris Masters een onvergetelijke ontmoeting tussen elegantie en behendigheid (www.mastersgrandslam.com)

GucciGucci

Vaste inrichting van kantoren en loges | Ghelamco Arena

In het Ghelamco Arena van KAA Gent mocht Expo Rent haar creativiteit de loop laten in de kantoren en de loge van één van de partners van de arena. Er werd gewerkt met warme aardetinten gecombineerd met een frisse blauw tint die het geheel compleet maakt.

Expo Rent mocht ook de Lounge 33 van de nieuwe tempel inrichten. Lounge 33 is en hospitalityconcept waarbij de gasten van Expo Rent in een gastvrije Officebox kunnen genieten van de wedstrijden van KAA Gent op een stijlvolle en ontspannende manier.

Lounge33Business League

Expo Rent | Hospitality

Expo Rent nodigt elk jaar zijn klanten uit op meerdere evenementen waar het als bedrijf de inrichting verzorgt. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, neem dan hier een kijkje, schrijf u in en we contacteren u van zodra u weerhouden bent.

Hospitality

Expo Rent | Contact

Dijkstraat 1a - 2630 Aartselaar
T: +32 (0)3 457 01 23 - F: +32 (0)3 457 27 07
mail@exporent.be - www.exporent.be     

Facebook Volg ons!

Download hier onze Catalogi