EXPO RENT zorgt voor de inrichting van het WK Hockey in Den Haag!

 

Van 31 mei tot en met 15 juni 2014 vindt de Rabobank Hockey World Cup plaats, een groot event opgezet door de Hockeybond KNHB, in nauwe samenwerking met de gemeente Den Haag.

Het WK wordt georganiseerd in het Kyocera stadion waar de bezoekers van een compleet Hockey Park met een Vipdorp, commerciële standen, een uitgebreide perstent,een music lounge, een brasserie, diverse restaurants en schitterende terrassen gebruik kunnen maken.

Expo Rent heeft, als verhuurbedrijf van meubilair,  de voorbije twintig jaar een grote expertise opgebouwd met het inrichten van de meest uiteenlopende projecten en had het genoegen te zorgen voor de inrichting van het volledige Hockeypark.

Door het uitgebreide en steeds groeiende meubelassortiment,  biedt Expo Rent organisatoren van evenementen een zeer ervaren ‘rechterhand’ aan om hun evenement een mooie uitstraling en die extra sfeer te geven. Zo mocht Expo Rent in 2013 de inrichting van het Eurohockey Championships te Antwerpen reeds verzorgen.

Wenst U een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie, dan kan U terecht bij onze medewerker Danny Keppels via het nummer 06 44193445 of mail naar dkeppels@exporent.be.

Veel leesplezier...

Expo Rent Team

Expo Rent | Een greep uit onze voorjaarsprojecten!

6-daagse Rotterdam, WK Cyclocross Hoogerheide, City Polo Maastricht, Interclassics Maastricht, Chic services@Tefaf, Eventcontactbranche, Axa by the Hospitality Group,

Wij lichten graag enkele events uit die we dit voorjaar mochten voorzien van stijlvolle meubels en decoratie:

01-02 02 2014 | UCI WK Cyclocross Hoogerheide

De Wereldkampioenschappen Cyclocross vonden plaats op 1 en 2 februari 2014 in Hoogerheide. Een mooi event waarbij elke dag 2500 VIP gasten in de watten werden gelegd. Ieder jaar is het WK cyclocross een voltreffer, met heel wat media-aandacht. Niks dan tevreden renners, sponsors en publiek. Het unieke aan deze wedstrijd is de perfecte mix van topsport, business en ambiance.

14-23 03 2014 | AXA Preview avond by the Hospitality Group

De Axa Preview-avond van de internationale kunstbeurs TEFAF werd voor enkele bezoekers feestelijk afgesloten met een bezoek aan de exclusieve openingsparty door sponsor AXA Art waar wij een exclusieve inrichting hebben mogen verzorgen.

21-23 03 2014 | City Polo Maastricht

Eén van ’s werelds oudste en snelste teamsporten in het hartje van Maastricht. In het weekend van 21 – 23 maart 2014 beleefden bezoekers de 2e editie van City Polo Maastricht op één van de mooiste pleinen van Nederland : het Vrijthof. Onder een grote publieke belangstelling zowel rond het speelveld als in het Polo paviljoen mocht Maastricht genieten van prachtige Polosport. Na een zinderende finale werd het team van Scapa/Vos de trotse winnaar van de City Polo Maastricht trofee!

Expo Rent | Hospitality

Expo Rent nodigt elk jaar zijn klanten uit op meerdere evenementen waar het als bedrijf de inrichting verzorgt. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, neem dan hier een kijkje, schrijf u in en we contacteren u van zodra u weerhouden bent.

Expo Rent | Contact

Dijkstraat 1a - 2630 Aartselaar
T: +32 (0)3 457 01 23 - F: +32 (0)3 457 27 07
mail@exporent.be - www.exporent.be     

Facebook Volg ons!

Download hier onze Catalogi