Nieuwsbrief Gourmet Invent

Beste ,

Gourmet Invent dankt u voor uw aanwezigheid op de Benelux Event Awards 2012. Wij hopen dat u genoten hebt van dit absolute hoogtepunt in de evenementensector. Graag willen wij u meer informatie geven over ons nieuw duurzaam catering concept, dat wij daar voorgesteld hebben.

"Puur en van bij ons" concept!

Bij ons nieuw duurzaam catering concept staat het "sharing principe" in een ongedwongen sfeer, centraal. Op de BEA's heeft u kunnen genieten van onze "Picknick Tafel". Hierbij kan Gourmet Invent u ook enkele varianten voorstellen.

Lees meer...

Proef de zon! dé zomeractie van Gourmet Invent

Gourmet Invent kan voor u een toegevoegde waarde zijn voor al uw zomeractiviteiten. Als cateraar kunnen wij voor u en uw genodigden de perfecte partner zijn om jullie samen te brengen, jullie samen te laten genieten en jullie samen te laten beleven.

Wij bieden u onze formule "Pranzo" aan om in ongedwongen stijl te lunchen of te dineren, samen met uw vrienden of collega's. Met prachtige ingedekte lange tafels in openlucht tussen de bomen of op het platteland, in een kapschuur, loods of een locatie van uw keuze, zorgt Gourmet Invent voor een unieke tafelbeleving in mediterraanse stijl.

Lees meer...

Voor meer informatie, kan u steeds terecht bij info@gourmetinvent.be

Met vriendelijke groeten,

Gourmet Invent Team
F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2
9000 Gent
www.gourmetinvent.be

 

Kind regards