Nieuwsbrief Gourmet Invent

Bedrijfsintroductie:
Gourmet Invent is een event cateraar, actief op diverse sites zoals Gent ICC, het Ghelamco stadion, Bibliotheek Solvay, Concert Noble, Brussels Expo, … en een hele reeks andere plaatsen in België. Gourmet Invent maakt deel uit van de top 3 der beste traiteurs in België. Elke dag maakt het Gourmet Invent team de reputatie waar van een uitstekende klantenservice, perfecte organisatie en prima kwaliteit.

Gourmet Invent voegde recent een nieuwe locatie toe aan haar portefeuille: de feestzalen van het Godshuis. Het Godshuis is een voormalig klooster uit 1850, is gelegen in Sint Laureins en omvat o.m. 64 kamers, een Wellness center, een Brasserie, seminarieruimtes en 7 feestzalen die 1.000 personen kunnen herbergen. Als uitbater van die feestzalen heeft Gourmet Invent de opdracht evenementen aan te trekken en deze van verfijnde catering te voorzien.

Gent ICC is een toplocatie voor allerlei evenementen zoals congressen, seminaries, beurzen,
productvoorstellingen, vergaderingen, personeelsfeesten of bals en fuiven, met bovendien een uitzonderlijk goede ligging. Elke dag maakt het Gent ICC-team de reputatie waar van een uitstekende klantenservice en een doordacht facility management.

Gourmet Invent en Gent ICC maken deel uit van de groep Coser, gespecialiseerd in eventcatering in België en Frankrijk. Zij bieden hun medewerkers een dynamische werkomgeving met ruimte voor autonomie, innovatie en ambitieuze groei, ondersteund door een sterke en ervaren organisatie.

Gourmet Invent en Gent ICC hebben hun commerciële verantwoordelijken geïntegreerd. Dit team is aan versterking met een business developer.

Omschrijving:

Business Developer

Na een inwerkperiode en grondige kennismaking met de organisatie, de structuur en de werking, word je commercieel verantwoordelijk voor de verhuur van de zalen van het Godshuis
en Gent ICC. Deze opdracht omvat het gehele spectrum van doelgroepenselectie, de actieve opbouw van een netwerk en een prospectiebestand en de offerteopmaak tot de definitieve  bestelling en akkoord van de klant. We verwachten dat je tijdens evenementen zelf aanwezig bent, om op die manier ook het contact met je klant en nieuwe relaties verder te kunnen onderhouden.

Het is een functie die zowel proactiviteit en doorzettingsvermogen als uiterste precisie vergt.
We verwachten van onze nieuwe collega frisse, nieuwe ideeën, leuke concepten en… nieuwe,
rendabele activiteiten. Je krijgt alle ruimte om een goede relatie op te bouwen met je klanten.

Profiel:

Hospitality is je tweede natuur.

Je bent die witte raaf die commerciële capaciteiten weet te combineren met een volwassen ‘hands on’-mentaliteit - een dynamische, creatieve en communicatieve persoonlijkheid; een teamplayer die er helemaal bovenuitsteekt. Je hebt een uitgebreide commerciële ervaring; voeling met de evenementensector in het algemeen,en evenementenlocaties in het bijzonder is  zeker een pluspunt – een bestaand netwerk in die materie is helemaal top.

Je houdt professionalisme hoog in het vaandel, werkt klant- en resultaatgericht en bent
flexibel. Je beschikt over een diploma niveau bachelor, met een zekere voorkeur voor
evenementenorganisatie.

Aanbod:
Je geniet een grote mate van autonomie en vrijheid.
Je komt terecht in een veelzijdige organisatie met een professionele aanpak en internationale
uitstraling.
Wij bieden je een competitief salarispakket met incentives en extralegale voordelen.

Interesse?

Voor verdere inlichtingen mbt deze vacature of bij interesse, contacteer  Nathalie Verlé op het nr. 09/280 84 15.
Je CV, vergezeld van een motivatiebrief kan je mailen naar nathalie.verle@gourmetinvent.be.

Kind regards