Nieuwsbrief Gourmet Invent

Beste ,

Investeringen bij Gourmet Invent!

Gourmet Invent investeerde recent in een volledige nieuwe keuken in Gent ICC om samen met het team van topchefs & souschefs uw evenement nog beter te kunnen voorbereiden en uit te voeren.

Het bestaande wagenpark werd eveneens onder handen genomen door toevoeging van een aantal nieuwe voertuigen en nieuwe bestickering van de Gourmet Invent logo's op alle voertuigen.

"Investment in human capital" is voor Gourmet Invent van primordiaal belang. Daarom stellen wij u graag Charlotte De Wilde voor als kersvers lid van ons sales team. Deze gedreven en dynamische dame zal u van A tot Z begeleiden bij de totstandkoming van uw evenement, georganiseerd op onze nieuwe locatie "Het Godshuis" in Sint-Laureins.

Gourmet Invent is een uniek gastronomisch bedrijf voor catering die lekker, puur en van bij ons is. Wij staan voor vernieuwing, verfijning, respect voor de eigenheid van het product en dit met een zeer sterke logistieke ondersteuning. De digitale wereld staat niet stil en Gourmet Invent heeft deze tendens gevolgd om u nog beter van dienst te kunnen zijn. U vindt op onze vernieuwde website alle info omtrent onze unieke concepten, de schitterende locaties waar we als partner werken en onze hospitality pakketten. Neem alvast een kijkje op www.gourmetinvent.be.

Gourmet Invent | Vier samen met ons het nieuwe jaar!

Wenst u nog dit jaar live van Gourmet Invent te genieten? U kan ons nog dit jaar op heel wat evenementen vinden. Tussen kerst en nieuw serveren we onder meer exquize gerechten tijdens de Jumping te Mechelen.

Door het grote succes vorig jaar, viert “Het Godshuis” op 31 december 2014 terug van oud naar nieuw. De formule is heel eenvoudig te omschrijven: een geraffineerd diner, klinken op het nieuwe jaar, een dansfeest met DJ tot in de vroege uurtjes… Klik hier voor meer info!

Gourmet Invent | Enkele locaties in de kijker

In ons overzicht van locaties stellen we u deze keer graag 2 toplocaties in Gent voor! Gourmet Invent is in beide locaties de huiscateraar en helpt haar klanten mee hun evenementen te organiseren. Gourmet Invent behoort daardoor niet voor niets al jarenlang tot de top 3 van de Belgische cateraars. Gourmet Invent zal in de komende maanden enkele locaties in de kijker zetten.

Gent ICC, meer dan een convention center!

Gent ICC beschikt over 12.363 m² aan bruikbare oppervlakte. In alle ruimtes kan een breed scala aan events plaatsvinden. Gent ICC als congreslocatie is een mooi voorbeeld van het bekende 3-zetel concept. Voor alle 950 plaatsen in het Auditorium is er op dezelfde verdieping een plaats voor elk van uw gasten om een receptie, een break-out-sessie en een banket bij te wonen. (www.iccghent.com)

Contacteer het Sales Team van Gourmet Invent voor meer info via info@gourmetinvent.be

Ghelamco Arena

Scoren met uw evenement? Dat doet u in de nieuwe voetbaltempel van KAA Gent. Want niet alleen de trouwe Buffalo zal hier aan zijn trekken komen. Hier komt elk verhaal tot leven, hier voelt iedereen zich meteen thuis. Of u dus op zoek bent naar een vergaderruimte, een galerij voor een expositie, feest, teambuilding of wat dan ook, zoek niet verder: hier speelt – en wint – u altijd een thuismatch! (www.kaagent.be)

Contacteer het Sales Team van Gourmet Invent voor meer info via info@gourmetinvent.be

Gourmet Invent | Hospitality

 

Scoor samen met Gourmet Invent op en naast het veld van KAA Gent!

KAA Gent staat sinds aanvang van het nieuw seizoen 2014-2015 in de top van de Jupiler League. De realisatie van de Ghelamco Arena betekende een bijzonder grote stap voorwaarts, want de club en de stad konden meteen uitpakken met het mooiste en het meest functionele stadion van het land. Dit state‑of‑the‑art stadion is een voorbeeld voor alle andere Belgische clubs en ook voor veel buitenlandse clubs.

Gourmet Invent kan u als huiscateraar van de Buffalo's ook Hospitality Pakketten aanbieden en u mee laten genieten van de spannende wedstrijden in de Ghelamco Arena!

Lees meer...

Gourmet Invent | Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 241 50 25 - F: +32 (0)9 281 24 35
info@gourmetinvent.be - www.gourmetinvent.be

Volg ons!

Bekijk ook onze films!

Gourmet Invent - Wat er komt bij kijken! De opbouw! (WK Cyclocross Koksijde 2012)

Gourmet Invent - BEA AWARDS

Kind regards