Nieuwsbrief Gourmet Invent

Gourmet Invent heeft haar start in 2015 niet gemist!

Beste ,

In 2014 was Gourmet Invent de vaste cateringpartner van ongeveer 1.000 evenementen. Dankzij al die organisatoren was 2014 een topjaar voor Gourmet Invent. De bestaande evenementenportefeuille werd rijkelijk aangevuld met nieuwe fantastische projecten waar Gourmet Invent haar schitterende gerechten aan de bezoekers heeft kunnen serveren. Gourmet Invent weet als geen ander dat een project staat of valt met de service en kwaliteit van de catering. Zij past steeds concepten toe  die u de mogelijkheid geven om ongestoord het evenement te beleven met de daarbijhorende smakelijke gerechten.

Gourmet Invent heeft het schitterende elan ook verder gezet in 2015.

Graag stellen wij u onze concepten aan u persoonlijk voor. Contacteer hier ons Sales team en zij helpt u graag verder! Kan u niet wachten tot een persoonlijk gesprek dan kan u onze vernieuwde digitale kennismakingsbrochure reeds downloaden.

Welkom in de culinaire wereld van Gourmet Invent!

Gourmet Invent | Een greep uit enkele geslaagde projecten.

Beleef opnieuw enkele projecten, zodat u nog beter kan zien wat Gourmet Invent u kan aanbieden.

Jumping Mechelen 2014

VLAANDERENS KERSTJUMPING - MEMORIAL ERIC WAUTERS ging traditioneel terug door van 26 tot en met 30 december in de Nekkerhal te Mechelen. Het evenement is dan ook een sportief hoogtepunt voor ‘hippisch’ Vlaanderen. De ‘Kerstjumping’ heeft bovendien ook een bijzondere internationale uitstraling. Maar bovenal brengt het heel veel Belgen – van jong tot oud – in contact met de paardensport in een zeer speciale sfeer. Gourmet Invent was in 2014 de VIP - catering partner en gaf gedurende 5 dagen het beste van haarzelf.

Manager van het jaar 2014

 

De lezers van Trends en de Jury hebben op woensdag 07 januari 2015 Luc Tack verkozen tot Manager van het Jaar 2014. De 53-jarige CEO van Picanol en de co-CEO van Tessenderlo volgt Roni Leten op als de 30ste Manager van het Jaar. Gourmet Invent verzorgde de catering voor meer dan 1.200 Vlaamse en Waalse Topmanagers met een meer dan geslaagd driegangenmenu. Bij het Franstalige zusterblad Trends-Tendances is Louis-Marie Piron, de oprichter van vastgoedgroep Thomas & Piron, de Manager van het Jaar 2014.

Dreamcars 2015

 

Gourmet Invent verzorgde dagelijks de lunches voor een reeks deelnemende automerken tijdens het autosalon in Brussel. Na een succesvolle editie in 2013 heeft Dream Cars opnieuw plaatsgevonden in 2015. Er werd een gala-avond georganiseerd en dit met Gourmet Invent als exclusieve cateraar. FEBIAC wenste niet alleen de bezoekers van dit salon te laten wegdromen, een deel van de winst werd geschonken aan de stichting Make-A-Wish.

Gourmet Invent | "Valentijns Diner Dansant" in het Godshuis!

 

Nog nooit was er zoveel romantiek in Het Godshuis. Een intieme tête-à-tête kan in de bistro en een wervelend diner dansant op zijn Valentijns, beleeft u in onze feestzalen.

Met een kreeftenmenu voor slechts 75€ pp geniet u van een prachtige avond met lekker eten en zalige muziek. 

Het swingende kreeftenmenu:

  • ½ Kreeft “Belle vue”, cocktailsaus en huisgemaakte mayonaise.
  • Bisque d’homard met cognac en licht opgeklopte room
  • ½ Kreeft “Armoricaine” met pilafrijst
  • Dessert d'amours

Praktisch: 75€ per persoon

Reservatie: info@godshuis.be of bel 09/223 15 10

Gourmet Invent | Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 241 50 25 - F: +32 (0)9 281 24 35
info@gourmetinvent.be - www.gourmetinvent.be

Volg ons!

Kind regards