Nieuwsbrief Gourmet Invent

Beste ,

Wil je als een echte VIP een voetbalwedstrijd in de Ghelamco Arena meemaken?

Ga dan snel naar onze website en maak het gerechtje van onze nieuwe souschef Tom Van der Eecken klaar voor maandag 01/06/2015 12u00, stuur ons een foto door en de mooiste inzending zal beloond worden met een VIP ticket voor 2 personen in onze hippe Lounge 33. Je zal er kunnen genieten van een spannende wedstrijd en overheerlijke gerechten. Veel succes!

Gourmet Invent is er voor u

 

Investeren in nieuwe krachten betekent een sterk team op uw feest. Sinds midden maart werd ons keukenteam versterkt door de culinaire wervelwind Tom Vandereecken. Tom is een gepassioneerde kok met een frisse kijk op foodconcepten binnen de cateringwereld.

Lees meer...

 

Uw evenement naar een hoger niveau tillen. Dat is waar we met Gourmet Invent steeds naar streven. Naast de sterke logistieke know-how die we gedurende verscheidene jaren hebben opgebouwd willen we ook steeds verder meedenken met onze klanten.

Lees meer...

 

Uw aandacht volledig kunnen vestigen op uw gasten. U als klant de mogelijkheid bieden om u te concentreren op het entertainen van uw genodigden, nieuwe of potentiële klanten te bereiken, bestaande zakenrelaties te bestendigen en bijgevolg uw business te optimaliseren: dat is onze troef.

Lees meer...

 

Investeren in vernieuwend keukenmateriaal is een must. Gourmet Invent investeerde dit voorjaar in de hoogtechnologische Rational Oven. Dit is een gecomputeriseerd toestel die het mogelijk maakt om, onder toezicht van een kok, verschillende kooktechnieken tegelijkertijd uit te voeren. Lees hier hoe Executive chef Frank De Wilde ons meeneemt  naar de wondere wereld van hoogkwalitatief koken.

Events in de kijker

Huwelijksfeesten @ Het Godshuis

Romantische momenten op een feeërieke locatie. Het Godshuis was in april alweer de ideale setting voor de viering van verscheidene huwelijksfeesten, met heel wat tevreden koppels als gevolg. Recepties, walking dinners, zittende diners, het Godshuis organiseert het allemaal in detail voor u. Ook voor zakelijke evenementen zijn er verschillende formules mogelijk. Wenst u meer te weten over de mogelijkheden @Het Godshuis?

Anneleen & Joris, trouwkoppel: “Het Godshuis is altijd onze droomlocatie geweest. Het statige gebouw, de prachtig aangeklede binnenruimtes én de fantastische binnentuinen maakten ons trouwfeest helemaal af. We hebben tijdens en na het feest dan nog eens een pak positieve reacties gekregen over de verfijnde receptiehapjes, de uitgebreide walking dinner en de vriendelijke bediening. Voor ons kon het niet meer stuk! Bedankt aan het volledige team!”

Connector VVIP event @Brussels Airport

Op 24 maart werd de nieuwe terminal in Zaventem geopend, waarbij 400 prominenten en VVIP’s aanwezig waren. Zelfs koning Philip was kroongetuige van een puik staaltje cateringwerk. We verwenden de genodigden met een assortiment koude en warme gerechten, op een heerlijke en pure manier bereid met seizoens- en lokale produkten. Ook de aangepaste wijnen konden de gasten meer dan bekoren. Een hele eer voor Gourmet Invent om dit unieke feest te mogen verzorgen.

103e Scheldeprijs @kasteel van Schoten

We did it again! And we did great! Drie jaar geleden stapten we in een sterk partnerschap met de organisatoren van de Scheldeprijs. Elk jaar opnieuw toont Gourmet Invent hierbij een krachtig voorbeeld van samenwerking op grote schaal. Het is een goed geoliede logistieke machine die op volle toeren draait. Ons keuken-en operationeel team, versterkt door onze ervaren maîtres, stonden klaar om meer dan 1000 VIP’s te ontvangen met een verrassende walking dinner. De gasten aten & dronken, genoten met volle teugen van de koers en zagen dat het goed was.

Gourmet Invent zoekt nieuwe foodies

Ben je gepassioneerd door food&drinks? Ben je klaar om jouw sprong te wagen in de boeiende wereld van de catering? Wil je bij een top 3 cateraar van België aan de slag?

Dan ben jij diegene die we zoeken. Wij willen ons keukenteam in Gent versterken met een gemotiveerde en gepassioneerde keukenmedewerker. Ga snel naar onze website, stuur ons vandaag nog jouw cv en wie weet vind je sneller dan verwacht jouw droomjob...

Charlotte, Marian, Julie, Kaat, Stephanie, Sven en Antoine staan voor u klaar indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst. Gelieve met één van hen contact op te nemen op 09 241 50 25 of via info@gourmetinvent.be

Gourmet Invent | Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 241 50 25 - F: +32 (0)9 281 24 35
info@gourmetinvent.be - www.gourmetinvent.be

Volg ons!

Kind regards