Nieuwsbrief Gourmet Invent

Club Brugge aan boord

 

Gourmet Invent breidt zich uit in de voetbalwereld.  Sinds de start van het nieuwe voetbalseizoen verzorgen we met het Gourmet Invent team nu ook de hospitality voor Club Brugge. De genodigden van de loges zullen kunnen genieten van overheerlijke koude en warme gerechten gecombineerd met een stevig potje voetbal. We wensen alle spelers van Blauw-Zwart een mooi en sportief seizoen toe!

Gourmet Invent sfeert je feest

 

Het oog wil ook wat en dat hebben we bij Gourmet Invent goed begrepen. Stijlvolle bloemdecoraties en originele details zorgen samen met het gastronomische luik voor een onvergetelijke totaalbeleving. 

De aankleding van uw evenement maakt het volledige gebeuren af en zorgt voor dat tikkeltje meer.  Gourmet Invent luistert naar uw verwachtingen en denkt met u mee. U bepaalt het thema van uw feest en wij zorgen voor de creatieve culinaire en decoratieve invulling.

And the winner is…

 

Een dikke proficiat gewenst aan Frank en Karen Vercruyssen uit Merelbeke, winnaars van onze culinaire wedstrijd “Als een echte VIP naar de Ghelamco Arena”.

Van de talrijke deelnemers maakten Frank en Karen de smakelijkste en meest creatieve versie van de rollade van parelhoen, gebakken paksoi, basmati rijst en Oosterse bouillon.

Zij worden beloond met een VIP ticket voor 2 personen in onze hippe Lounge 33 en zullen er kunnen genieten van een spannende voetbalwedstrijd van onze landskampioen én overheerlijke gerechten van Alfin. Een topcombinatie!

Events in de kijker

 

Topcatering aan zee

Het majestueuze Thermae Palace in Oostende was begin juli dé ideale setting voor het driedaagse evenement van Omega Pharma, vaste klant van Fast Forward Events. In samenwerking met dit toonaangevende Gentse evenementenkantoor zorgden we voor een mooi en feestelijk event.

Lees meer...

 

Pensoc “Dag van de gepensioneerde” @Flanders Expo

Een zittend diner voor 2.500 personen. Dat betekent 7.500 wijnglazen, 7.500 borden, 7.500 kopjes, 20.000 bestekken, 250 ronde tafels en tafelkleden, 2.500 stoelen, 2.500 gevouwen servetten, een leger  zaalpersoneel en een bataljon keukenchefs. De genodigden werden in de watten gelegd met heerlijke gerechten en een feilloze bediening. Het voltallige Gourmet Invent team werd na afloop van het diner in de zaal geroepen en kreeg een oorverdovend applaus van de tevreden genodigden.

 

AmCham EU @Concert Noble in Brussel

De gala-avond van AmCham EU was een streling voor de zintuigen. In aanwezigheid van de laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd werden de genodigden getrakteerd op verfijnde culinaire hoogstandjes.

Lees meer...

 

Skyline Communications

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Skyline Communications uit Izegem haar tweedaagse evenement waarbij internationale gasten konden genieten van een gevarieerd aanbod aan koude en warme gerechten en een uitgebreid dessertenbuffet.

Lees meer...

Het voltallige Gourmet Invent team wenst u prachtige evenementen toe!

Stephanie, Charlotte, Lies, Julie, Kaat, Sven, Bart en Antoine staan voor u klaar indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst.

Gourmet Invent | Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 241 50 25 - F: +32 (0)9 281 24 35
info@gourmetinvent.be - www.gourmetinvent.be

Volg ons!

Kind regards