Nieuwsbrief Gourmet Invent

Gourmet Invent investeert in sterke mensen!

Lies Bruneel – Sales assistant

 

Ons salesteam werd onlangs versterkt door de creatieve en talentvolle Lies Bruneel. Rechtstreeks van de schoolbanken en met enkele belangrijke stage-ervaringen op zak, zorgt Lies voor een doorgedreven salesondersteuning. Door haar inzet en motivatie werd ze eveneens gepromoveerd tot contactpersoon voor de catering van de thuiswedstrijden van KAA Gent alsook voor Jumping Mechelen eind december en het WK veldrijden in januari 2016.

Koen Declercq & Martin Peters – logistic assistants

 

Logistieke ondersteuning is van het grootste belang in onze branche. Vandaar dat we met deze twee sterke logistieke krachten de hoofvogel hebben afgeschoten. Koen en Martin zetten zich vol overgave in voor de goede werking van ons magazijn en het vlotte verloop van de op-en afbouw van al onze evenementen. Hoedje af voor ons logistiek topteam!

Hospitality

Wereldbeker Veldrijden Heusden-Zolder - 26 december 2015

Voor de renners en toeschouwers van de UCI World Cup Cyclo-cross blijft Circuit Zolder een toplocatie. Omdat het WK slechts een maand nadien plaatsvindt wordt de wereldbekerwedstrijd  aanzien als de generale repetitie en dat wil niemand missen natuurlijk. Op en top ambiance en lekker eten in een exclusieve VIP tent? Ga naar www.pro-cycling.be en beleef er een fantastische 2e Kerstdag!

Jumping Mechelen – Nekkerhallen - 26 december tem 30 december 2015

Voor het tweede jaar op rij zijn we vereerd aan meer dan 2000 VIP’s en bezoekers  onze culinaire hoogstandjes te laten proeven tijdens de prestigieuze Jumping van Mechelen. Dit evenement behoort tot één van de belangrijkste internationale jumpings en ontvangt er bijgevolg de absolute wereldtop. U kan er als gast genieten van een spectaculaire wedstrijd in combinatie met schitterende cateringformules. Ga snel naar www.jumping-mechelen.com en schrijf u in voor deze onvergetelijke Kersthappening van het hoogste niveau!

Werelkampioenschap Veldrijden Heusden-Zolder - 30&31 januari 2016

Het wereldkampioenschap veldrijden is hét hoogtepunt in het veldritseizoen. Supporters & wielerliefhebbers kijken bijgevolg reikhalzend uit naar het belangrijkste weekend van januari en u kan er eveneens bij zijn. Onze VIP-formules zorgen ervoor dat u de hele dag kan opgaan in de typische sfeer van het veldrijden. Beleef het wereldkampioenschap in eigen land vanop de eerste rij. Ga snel naar www.wk2016.be en zoek uit welke formule u het meest op het lijf is geschreven. Wij zien u graag terug op het circuit-Zolder!

Locaties in de kijker

Ghelamco Arena Events– Gent

Het mooiste stadion van het land én thuisbasis van landskampioen KAA Gent is momenteel niet weg te slaan uit de media. Onze Buffalo’s schrijven geschiedenis door ons allen een mooi staaltje klassevoetbal te tonen. Naast voetbal leent het Ghelamco Arena zich er ook toe om uw evenement tot een hoger niveau te tillen. Seminarie, congres, familiedag, teambuilding, personeelsfeest of prive event? De nieuwe voetbaltempel is uw ideale locatie! Uw gasten zullen versteld staan door de exclusieve uitstraling ervan. Sfeer en succes verzekerd !

Het Gourmet Invent team & het Event team van Ghelamco Arena staan voor u klaar indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst.

Gourmet Invent: 09 241 50 25 of via info@gourmetinvent.be

Events Ghelamco Arena: 09 330 23 66 of via events@ghelamcoarenaevents.be

Sea P’Lace Hippodroom - Oostende

OSTEND SEA P’LACE is een uniek evenementencomplex  rondom de Wellingtonrenbaan en het golfterrein vlakbij de zeedijk.Twee prachtig gerenoveerde zalen in authentieke Belle Epoque-stijl kunnen gehuurd worden voor kleine, middelgrote en grote feesten, zowel in de B-2-B als privé sfeer. OSTEND SEA P’LACE: een originele locatie voor bijzondere momenten. “Sea” you @ Ostend Sea P’Lace?

Ga snel naar www.ostendseaplace.be of www.gourmetinvent.be en ontdek deze prachtige locatie aan zee!

Nieuwe Exclusiviteitsformule van het Godshuis – Sint-Laureins

Het Godshuis, de authentieke feest-en congreslocatie in het Meetjesland, vernieuwt haar aanbod op een ingrijpende wijze. Vanaf heden kan u het Godshuis in haar totaliteit afhuren, inclusief de 64 hotelkamers. Naast deze exclusiviteitsformule kan u uiteraard nog steeds de feestzalen apart huren. Met deze nieuwe formule heeft u de garantie de enige gast in het feestzalencomplex en/of het hotel te zijn. U wordt niet gestoord door andere feesten, u maakt zich het gebouw eigen en u kiest zelf waar u binnenkomt. Op die manier krijgt u een volledig gepersonaliseerd en exclusief event.

Ga snel naar www.godshuis.be of www.gourmetinvent.be en ontdek pure magie!

Het voltallige Gourmet Invent team wenst u een warme Kerst en een fantastisch 2016 toe!

Stephanie, Charlotte, Lies, Julie, Kaat, Sven, Bart en Antoine staan voor u klaar indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst.  U kunt met hen contact opnemen nemen op 09 241 50 25 of via info@gourmetinvent.be

Gourmet Invent - Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 241 50 25 - F: +32 (0)9 281 24 35
info@gourmetinvent.be - www.gourmetinvent.be

Volg ons!

 

Kind regards