Nieuwsbrief Gourmet Invent

Events in de kijker

Nieuwjaarsevenementen

Het nieuwe jaar is hét moment bij uitstek om groots uit te pakken. Belangrijke spelers uit de bedrijfs-, culturele en  sportwereld hebben ons dan ook hun Nieuwjaarsevenement toevertrouwd. Havenbedrijf Gent, Brussels Airport, Concertgebouw Brugge, Club brugge, KAA Gent  en tal van andere grote, middelgrote en kleinere organisaties klonken op het nieuwe jaar en proefden dat het goed was.

  

Personeelsevenementen

Omega Pharma @Zebrastraat Gent

De ijzersterke samenwerking tussen Gourmet Invent, het geprezen evenementenkantoor Fast Forward Events én de toplocatie Zebrastraat zorgde begin januari voor een onvergetelijke ervaring voor de medewerkers van Omega Pharma.

Lees meer...

Kinepolis @wijndomein Nobel Lochristi

Een knipoog  naar het warme zuiden tijdens onze koele winter. Zo kan het evenement voor Kinepolis in wijndomein Nobel in Lochtristi worden omschreven.

Lees meer...

Publiek evenement

Autosalon @Heizel

De 94e editie van het Autosalon trok dit jaar 555.000 bezoekers en wij waren er opnieuw bij om de gasten een mooi en verfijnd assortiment food en drinks aan te bieden.

Lees meer...

Hospitality

Omloop Het Nieuwsblad 27 februari 2016

 

Supporters & wielerliefhebbers kijken al maanden reikhalzend uit naar dé openingswedstrijd van het klassieke wielervoorjaar, Omloop het Nieuwsblad.  Die dag zakken duizenden fans af naar Gent om te genieten van een bruisende Vlaamse koerssfeer en u kan er vanop de eerste rij bij zijn!  

Lees meer...

Het voltallige Gourmet Invent team wenst u een fantastische start van het nieuwe jaar toe!

Stephanie, Charlotte, Lies, Julie, Kaat, Sven, Bart en Antoine staan voor u klaar indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst.  U kunt met hen contact opnemen nemen op 09 241 50 25 of via info@gourmetinvent.be

Gourmet Invent - Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 241 50 25 - F: +32 (0)9 281 24 35
info@gourmetinvent.be - www.gourmetinvent.be

Volg ons!

Kind regards