Nieuwsbrief Gourmet Invent

Beleef de FloraliŽn 2016 als een echte VIP

 

Tussen 21 april en 1 mei 2016 wordt Gent ondergedompeld in uitbundige bloemenweelde. Tijdens deze dagen kan u in Gent ICC genieten van overheerlijke gerechtjes in ons pop-up restaurant “Bloemilicious”. Dit zal voor iedereen open zijn en plaats bieden aan meer dan 500 gastronomische liefhebbers. Onze hospitalityformules op maat bieden u eveneens de mogelijkheid om met uw professionele en/of andere relaties te genieten van een exclusief VIP evenement in een uniek kader. Ga snel naar www.floralien.be en verwen uzelf en uw gasten op een onvergetelijke culinaire bloemenreis.

Playoffs @Ghelamco Arena

Here we go again! Vanaf 1 april is het terug alle hens aan dek in de Ghelamco Arena voor de playoffs! 20 000 uitzinnige voetbalfans, Belgische topploegen, exclusieve VIP formules en overheerlijke gerechten: de beste ingrediënten voor een onvergetelijke  voetbalavond! Ga snel naar www.kaagent.be en kies de voor u beste formule uit!

Themafeesten: ook voor uw feest een absolute aanrader!

Evenementen in een thematisch jasje steken geeft altijd extra cachet en zorgt voor een onvergetelijk gevoel bij uw gasten. U kiest het onderwerp en wij laten daar waar mogelijk uw thema terugkomen in onze gerechten en de presentatie ervan, de aankleding van onze buffetten en de outfits van ons bedienend personeel. Uiterst geschikt voor familiedagen, bedrijfsfeesten, team buildings,… Hierna vindt u alvast enkele voorbeelden.

Lees meer...

Events in de kijker

Omloop het Nieuwsblad

Greg van Avermaet heeft, als ultieme winnaar van de 71e Omloop Het Nieuwsblad, de wielerfans een fantastisch spektakel gegeven. Wij hebben er als cateraar de VIP’s van Flanders Classics een exclusief evenement aangeboden. De genodigden genoten in de vernieuwde stijlvolle Concept Store van Gent ICC van een verfijnd driegangenmenu met aangepaste wijnen. Na afloop volgden ze de wedstrijd vanop de eerste rij. TOP koers & TOP catering: dé ideale combinatie!

Sales Convention Inbev @Kursaal Oostende

 

Mooi staaltje teamwerk in Kursaal Oostende vorige week. Onder een stralende zon mocht Gourmet Invent de Sales Convention voor Inbev verzorgen.550 gasten in een recordtempo van de lekkerste Vlaamse klassiekers laten genieten om dan af te sluiten met een spectaculair thematisch dessertenbuffet. Originaliteit op z’n best!

 

Gourmet Invent en Atelier Yves Mattagne slaan de handen in elkaar

 

Gourmet Invent had de eer om voor twee evenementen in Brussel samen te werken met de crème de la crème van de culinaire wereld. 900 gasten werden tijdens het BOIC evenement verwend met gastronomische pareltjes van de hand van topchef Yves Mattagne. De creatieve samenwerking tussen Gourmet Invent en sterrenchefs Arabelle Meirlaen, Pascal Devalkeneer, Lionel Rigolet én Yves Mattagne zorgde bij het tweede feest voor pure zintuigelijke magie.

 

Het voltallige Gourmet Invent team staat voor u klaar!

Stephanie, Charlotte, Lies, Julie, Kaat, Sven, Bart en Antoine staan voor u klaar indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst.  U kunt met hen contact opnemen nemen op 09 241 50 25 of via info@gourmetinvent.be

Gourmet Invent - Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 241 50 25 - F: +32 (0)9 281 24 35
info@gourmetinvent.be - www.gourmetinvent.be

Volg ons!

  

Kind regards