Nieuwsbrief Gourmet Invent

Gedeelde 1e plaats favoriete event cateraars 2016!

Gourmet Invent behaalde een gedeelde 1e plaats in de jaarlijkse peiling rond favoriete cateraars, afgenomen bij belangrijke spelers in de B-2-B evenementensector. Deze fantastische overwinning is het resultaat van sterk teamwerk, betrouwbaar partnership met onze leveranciers én een doorgedreven bedrijfsstrategie. U kan hier de volledige lijst van de top 10 eventcateraars vinden.

Gourmet Team!

Gourmet Invent is fier op het behalen van de felbegeerde Smiley!

 

De Smiley is een certificaat dat uitgereikt wordt door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Het is de hoogst mogelijke kwaliteitserkenning die een cateringbedrijf  kan ontvangen. Zo geeft Gourmet Invent de garantie aan haar  klanten dat ze oog heeft voor de strengste hygiënische normen en de grootste zorg besteedt aan voedselveiligheid.

Lees meer...

Thematische najaarsevenementen: zorg voor extra cachet op uw feest!

De Herfst en Winter zijn uitstekende thema’s om extra sfeer te geven aan uw evenement en zorgt bovendien voor een onvergetelijk gevoel bij uw gasten. U kiest het concept en wij laten het terugkomen in onze gerechten en de presentatie ervan, de aankleding van onze buffetten en de outfits van ons bedienend personeel. Uiterst geschikt voor de komende Sinterklaas-, Eindejaars- en Nieuwjaarsfeesten.

Events in de kijker

 

Prestigieus evenement Van Steenbrugge Advocaten

In samenwerking met evenementenkantoor Stone Events organiseerden we eind september een mooi en feestelijk driedaagse voor het toonaangevende advocatenkantoor Van Steenbrugge Advocaten, ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan.

Walter Van Steenbrugge, co-stichter Van Steenbrugge Advocatenkantoor: “Enkele etmalen na de feestelijkheden, mijn grote dank en waardering voor jullie bijzondere bijdrage en beduidende meerwaarde tot onze driedaagse. De spijzen waren overheerlijk, overvloedig, verrassend en culinair hoogstaand. En bovenal paste jullie organisatie bij de sfeer die er spontaan heerste. Mijn grote bewondering gaat dan ook, niet toevallig, uit naar jullie team, dat stielkennis moeiteloos aan klasse en stijl koppelde. Mocht Bacchus, de god van de roes en het genot, hebben bestaan , hij was op 22, 23 en 24 september 2016 uit hogere hemisferen tussen de bossen aan de Durmstraat 29 te Mariakerke neergedaald...”

 

Huwelijksfeest Joyce ♥ Stijn @Godshuis Sint-Laureins

Romantische momenten op een feeërieke locatie. Het Godshuis was de laatste maanden alweer de ideale setting voor de viering van verscheidene huwelijksfeesten, met heel wat tevreden koppels als gevolg.

Lees meer...

 

Symposium Medizorg @Concertgebouw Brugge

Zaterdag 24 september mochten we in het statige Concertgebouw Brugge het afsluitende diner verzorgen ter gelegenheid van het dokterssymposium van Medizorg. Dé ideale gelegenheid om met een vernieuwend concept uit te pakken: ons Pranzo concept!

Lees meer...

Niet te missen events

 

Tomorrowland voor jonge ondernemers: nieuw concept voor de achtste editie van Ondernemen in Vlaanderen @ICC Ghent op 27/10/2016

Ondernemen is een containerbegrip dat elke pre-starter, starter of groeier op een andere manier invult. Omdat een traditionele beurs daar onmogelijk op kan inspelen, gooit ‘Ondernemen in Vlaanderen’ het over een totaal andere boeg. “Noem de achtste editie gerust Tomorrowland voor jonge ondernemers”, zegt Event Manager Nicolas Demeure.

Lees meer...

Jumping Mechelen 2016

Als gast genieten van een spectaculaire wedstrijd in combinatie met schitterende cateringformules? Voor het derde jaar op rij zullen we aan meer dan 2000 VIP’s en bezoekers onze culinaire hoogstandjes laten proeven tijdens de prestigieuze Jumping van Mechelen editie 2016. Dit evenement behoort tot één van de belangrijkste internationale jumpings en ontvangt er bijgevolg de absolute wereldtop. Hou onze website en nieuwsbrieven goed in de gaten om u tijdig in te schrijven voor deze onvergetelijke Kersthappening van het hoogste niveau.

Het voltallige Gourmet Invent team wenst u fantastische evenementen toe!

Stephanie, Charlotte, Lies, Justien, Julie en Bart staan voor u klaar indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst.  U kunt met hen contact opnemen nemen op 09 241 50 25 of via info@gourmetinvent.be

Gourmet Invent Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 241 50 25 - F: +32 (0)9 281 24 35
info@gourmetinvent.be - www.gourmetinvent.be

Volg ons!

  

Kind regards