Nieuwsbrief Gourmet Invent

Gourmet Invent versterkt zijn team

Patsy Leemans Business Development Manager

 

Patsy Leemans is geen onbekende in onze sector. Met een indrukwekkende ervaring van 25 jaar in de eventbranche, waarvan 17 jaar bij het toonaangevende evenementenkanoor DDMC, zorgt ze voor een frisse en creatieve wind binnen ons bedrijf. Patsy zal op zoek gaan naar nieuwe kansen in de markt en extra business activiteiten ontwikkelen en realiseren bij zowel bestaande als nieuwe klanten.

Justien Vanderschaegen sales assistant

 

Ons salesteam werd onlangs versterkt door de gemotiveerde en talentvolle Justien Vanderschaegen. Met het diploma Hotel Management en enkele  belangrijke stage-ervaringen op zak,  zorgt Justien voor een doorgedreven salesondersteuning voor externe events en leverde ze fantastisch werk voor het 95e Autosalon op de Heizel in Brussel.

Tom Leyman magazijn verantwoordelijke

 

Logistieke ondersteuning is van het grootste belang in onze branche en één van de troeven van Gourmet Invent. Vandaar dat we met deze sterke logistieke kracht onze service nog verder willen optimaliseren én uitbouwen. Tom zet zich samen met zijn collega’s vol overgave in voor de goede werking van ons magazijn en het vlotte verloop van de op-en afbouw van al onze evenementen. Hoedje af voor ons logistiek topteam!

Toerisme Vlaanderen investeert 9,5 miljoen in Gent ICC

Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts opent de jacht op internationale congresgangers. Er komen meer mensen en meer middelen om grote congressen naar Vlaanderen te halen. Het congresaanbod wordt ook versterkt. Zo gaat Minister Weyts via Toerisme Vlaanderen € 9,5 miljoen investeren in het Gentse ICC, dat verder uitgebouwd wordt als unieke congreslocatie in een erfgoedomgeving. Minister Weyts: “Vergaderen kan je eigenlijk overal, maar Vlaanderen biedt de wereld een uniek erfgoeddecor. Die troef gaan we nu uitspelen.” Lees hier het volledig persbericht

Events in de kijker

Jumping Mechelen 2016 @Nekkerhallen

Voor het derde jaar op rij lieten we aan meer dan 3000 VIP’s en bezoekers onze culinaire hoogstandjes proeven tijdens de prestigieuze Jumping van Mechelen editie 2016. Dit evenement behoort tot één van de belangrijkste internationale jumpings en ontvangt er bijgevolg de absolute wereldtop. Deze onvergetelijke Kersthappening was in 2016 opnieuw een succes door de combinatie van een spectaculaire wedstrijd met schitterende cateringformules en sterk teamwerk!

95e Autosalon 2017 @Heizel

Elk jaar heeft het Autosalon in Brussel heel wat in petto voor de consument en de constructeurs. Gourmet Invent verzorgde voor deze laatste groep dan ook een 10 daags culinair avontuur onder de vorm van 3 restaurants en exclusieve VIP lunches met heerlijke koude en warme gerechten. Het geheel werd afgesloten met de prestigieuze “Soirée de fin de salon 2017”. Missie geslaagd!

GP Adrie van der Poel 2017 @Hoogerheide

De slotmanche van de wereldbeker veldrijden is al jarenlang de GP Adrie van der Poel in Hoogerheide. Supporters & wielerliefhebbers kijken bijgevolg reikhalzend uit naar het belangrijkste weekend van januari en werden er op alle vlakken beloond. Onze VIP-formules zorgden ervoor dat meer dan 1400 VIP’s de hele dag konden opgaan in de typische sfeer van het veldrijden & good food.

Het voltallige Gourmet Invent team wenst u fantastische evenementen toe!

Patsy, Charlotte, Lies, Eva, Justien, Julie en Bart staan voor u klaar indien u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst.  U kunt met hen contact opnemen nemen op 09 241 50 25 of via info@gourmetinvent.be

Gourmet Invent Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 241 50 25 - F: +32 (0)9 281 24 35
info@gourmetinvent.be - www.gourmetinvent.be

Volg ons!

  

Kind regards