Nieuwsbrief Gourmet Invent

Beste ,

Gourmet Invent empowers Het Godshuis!

Met een ruim aanbod aan lekkere gerechten en duurzame inspanningen is Gourmet Invent een uitstekende partner voor organisatoren om hun evenementen onvergetelijk te maken.

Sinds september kreeg Gourmet Invent de exploitatie van de feestzalen van Het Godshuis toegewezen. Hiermee wordt Het Godshuis opnieuw op de kaart geplaatst als uitmuntende locatie voor huwelijksfeesten, personeelsfeesten en seminaries.

Dankzij de creativiteit en de vakkennis van Gourmet Invent zullen de toekomstige evenementen extra indrukwekkend zijn in de fantastische negentiende eeuwse omkadering van Het Godshuis... en dit van 5 tot 1.500 personen in 5 multifunctionele vergaderzalen en 6 diner ruimtes.

Maak een vrijblijvende afspraak en kom Het Godshuis en Gourmet Invent opnieuw ontdekken!

Gourmet Invent | Enkele locaties in de kijker

Gourmet Invent is de huiscateraar van onder andere Gent ICC, de Ghelamco Arena en nu ook Het Godshuis. Daarnaast is Gourmet Invent ook preferentieel cateraar in heel wat toplocaties om haar klanten mee te helpen hun evenementen te organiseren. Gourmet Invent behoort daardoor niet voor niets tot de top 3 van de Belgische cateraars. Gourmet Invent zal in de komende maanden enkele locaties in de kijker zetten.

Kasteel van Leeuwergem te Elene

Het Kasteel van Leeuwergem is een omwald kasteel op het grondgebied van Elene, een deelgemeente van Zottegem in Oost-Vlaanderen. Het is één van de meest interessante en authentieke realisaties in Rococostijl in België. Het domein heeft naast het kasteel ook prachtige tuinen, een orangerie en een uniek buitentheater, aangelegd in haagbeuk, om schitterende evenementen te organiseren. (www.leeuwergem.be)

Lees meer...

Concertgebouw Brugge

Binnen een uitzonderlijk architecturaal kader biedt Concertgebouw Brugge u een uitstekende infrastructuur om uw congres, meeting of evenement te organiseren. Verschillende types zalen, hedendaagse faciliteiten, een prima bereikbaarheid en hun professionele team garanderen u een originele en exclusieve ervaring. Eind mei 2014 stelde het Concertgebouw Brugge haar seizoensprogramma 2014-2015 voor aan het brede publiek en heeft Gourmet Invent de feestelijke receptie in Britse sfeer bezorgd. (www.concertgebouw.be)

Lees meer...

Gourmet Invent | Hospitality

 

Scoor samen met Gourmet Invent op en naast het veld van KAA Gent!

KAA Gent staat sinds aanvang van het nieuw seizoen 2014-2015 in de top van de Jupiler League. De realisatie van de Ghelamco Arena betekende een bijzonder grote stap voorwaarts, want de club en de stad konden meteen uitpakken met het mooiste en het meest functionele stadion van het land. Dit state‑of‑the‑art stadion is een voorbeeld voor alle andere Belgische clubs en ook voor veel buitenlandse clubs.

Gourmet Invent kan u als huiscateraar van de Buffalo's ook Hospitality Pakketten aanbieden en u mee laten genieten van de spannende wedstrijden in de Ghelamco Arena!

Lees meer...

Gourmet Invent | Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 241 50 25 - F: +32 (0)9 281 24 35
info@gourmetinvent.be - www.gourmetinvent.be

Volg ons!

Bekijk ook onze films!

Gourmet Invent - Wat er komt bij kijken! De opbouw! (WK Cyclocross Koksijde 2012)

Gourmet Invent - BEA AWARDS

Kind regards