Nieuwsbrief Gourmet Invent

Gourmet Invent behoort tot de TOP 3 van de eventcateraars in België.
Elke dag maakt het Gourmet Invent team de reputatie waar van een uitstekende klantenservice, perfecte bediening en organisatie en een TOP kwaliteit.
Voor onze productiekeuken te Gent zoeken wij voor onmiddellijke indiensttreding

Gedreven hulpkoks/keukenmedewerkers

Na een inwerkperiode en kennismaking met de organisatie, sta je in voor de algemene voorbereiding in de productiekeuken. Je bent vertrouwd met de basistechnieken in de keuken en kan werken volgens de instructies en technische fiches van onze keukenchef. Je staat in voor de bereiding van zowel de koude als de warme gerechten.

  • Je hebt een opleiding genoten als hulpkok/keukenmedewerker
  • Je bent een verzorgd iemand en respecteert de HACCP en veiligheidsregels in de keuken
  • Je bent flexibel: weekend en avondwerk schrikt je niet af
  • Je bent een enthousiaste, dynamische teamplayer; die bovendien zelfstandig kan werken
  • Je bent gemotiveerd, creatief en wil soms op verplaatsing werken

Wil je meedraaien in een professioneel keukenteam en heb je een passie voor lekker eten?
Dan ben JIJ onze ontbrekende schakel!

Wij bieden je een gevarieerde fulltime job met een marktconform loon in een boeiende en dynamische werkomgeving + doorgroeimogelijkheden in een expansief bedrijf.

Interesse?

Voor verdere inlichtingen mbt deze vacature of bij interesse, contacteer  Nathalie Verlé op het nr. 09/280 84 15.
Je CV, vergezeld van een motivatiebrief kan je mailen naar nathalie.verle@gourmetinvent.be.

Kind regards