OVER ICC   |   BEZOEKERS   |   ORGANISATOREN   |   PERS

Beste ,

Gent ICC heeft in 2013 haar status als evenementenlocatie bestendigd met meer dan 300 activiteiten. Daarnaast heeft Gent ICC niet stil gestaan om haar renovatieproject verder te zetten. Gent ICC neemt deze belangrijke stappen om haar klanten nog meer tevreden te stellen. Dit blijkt uit de vele positieve reacties van organisatoren en bezoekers.

Afgelopen jaar heeft Gent ICC het credo “We Care” nog meer in de verf gezet door investeringen te doen op vlak van infrastructuur en audiovisuele ondersteuning. Niet enkel het auditorium maar ook de breakoutzalen zijn standaard uitgerust met projectie en geluid. Hiervoor heeft Gent ICC een structurele samenwerking aangegaan met PRG – EML productions.

Deze investeringen lieten Gent ICC ook toe een nieuwe prijzenpolitiek aan te gaan waarbij u als klant nog meer diensten krijgt binnen de bestaande tarieven. Hierbij kunt u de tarieven incl. extra diensten van Gent ICC terugvinden.

U zal ondervinden dat U als klant meer dan ooit centraal staat! Bent u net als wij geïnspireerd? Wij willen u in ieder geval graag vertellen hoe we dit alles realiseren. Wellicht kan Gent ICC ook bijdragen aan uw event om uw opperste belevenissen te creëren.

Gent ICC | Uitbreiding 'WE CARE' TEAM

 

Het ‘We Care’ team is het team van jonge, gemotiveerde eventspecialisten die met u meedenken en u begeleiden naar een vlekkeloze organisatie van uw evenement te Gent ICC. Ons motto is niet zomaar ‘We Care’: gastvrijheid is werkelijk onze belangrijkste drijfveer.

Onze kersvers teamlid is al net zo dynamisch en gedreven. Vanaf januari verwelkomden wij Eva Trommelmans als nieuw lid van de commerciële afdeling die U zal helpen om uw evenement in Gent ICC van A tot Z te begeleiden.

Gent ICC | Nieuwe Auditorium Zitjes

 

In de kerstvakantie van 2013 hebben wij ons auditorium in een nieuw kleedje gezet. Onze 944 bestaande zitjes zijn op 3 dagen tijd vernieuwd met een nog beter zitcomfort. We hebben bewust gekozen om elk zitje te blijven voorzien van een werktablet zodat u tijdens uw evenementen ongestoord kan blijven verder werken.

Gent ICC | Structurele samenwerking met PRG - EML productions

 

Verschillende markten hebben verschillende noden, dat weten ze bij PRG - EML productions en dus doen ze al het mogelijke om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen, in alle takken van het vak, in elk marktsegment, met de beste service en ondersteuning.  Ze zijn goed in het combineren van marktexpertise, state-of-the-art materiaal en eigen ontwikkeling en engineering om zo tot een creatieve oplossing te komen.

In 2013 heeft Gent ICC een structurele samenwerking aangegaan met PRG - EML productions omdat zij de noden van Gent ICC en haar klanten het best konden oplossen. Ze zijn toonaangevend in de sector door de nieuwste technologieën toe te passen met een sterke focus op innovatie, productontwikkeling & het bundelen van systemen. Onze klanten kunnen nu rekenen op een uitgebreid aanbod van diensten & materiaal, gebundeld of afzondeerlijk.

Gent ICC is dan ook bijzonder tevreden met deze samenwerking. De lovende reacties van de klanten op het nieuwe audiovisuele aanbod sterken haar in deze overtuiging.

Gent ICC | Wireless Internet

 

Sinds december 2013 heeft Gent ICC haar gratis internet aanbod voor de klanten verhoogd. Gent ICC biedt u vandaag tot 1.250 gratis accespoints verdeeld over het ganse gebouw. DIt is een extra service voor u en uw bezoekers in een convention center dat ‘hospitality’ hoog in het vaandel voert.

Groene sleutel 2014

 

Gent ICC engageert zich al geruime tijd als een groen bedrijf dat rationeel omspringt met het milieu. Zo worden aan organisatoren van events milieuvriendelijke oplossingen voorgesteld en worden bezoekers van events gestimuleerd om het openbaar vervoer te nemen. In maart 2013 was Gent ICC de fiere bezitter van de groene sleutel en dat als eerste convention center in België.

In januari heeft Gent ICC bericht gekregen van de bond beter leefmilieu dat zij haar doelstellingen voor 2014 behaald heeft en hierdoor haar Groene sleutel in 2014 kan verlengen. De duurzame strategie rendeert. Ook de toekomstige investeringen zullen duurzame oplossingen terug voorstaan. ‘We Care’, ook wat het milieu betreft!

Gent ICC | Contact

F. Van Rysselberghedreef 2 bus 2 - Citadelpark - 9000 Gent
T: +32 (0)9 242 89 00 - F: +32 (0)9 242 89 01
welcome@iccghent.com - www.iccghent.com

Volg ons!

Bekijk ook onze film!